Den sureste uge

I uge 5 gennemfører Rådet for Sikker Trafik en landsdækkende kampagne, hvor man viser anerkendelse til alle landets skolepatruljer, og som skal give opmærksomhed omkring det arbejde skolepatruljerne gør for at sikre skolevejene for børnene. Kampagnen hedder den sureste uge, fordi det kan være mørkt, koldt og lidt surt ind i mellem.

På Havdrup Skole vil vi også godt i denne uge fejre vores dygtige skolepatrulje med anerkendelse og et ekstra skulderklap, fordi de med deres tilstedeværelse og anvisninger er med til at sikre, at børnene kommer sikkert over Skolevej.

Skolepatruljen bliver i denne uge hædret af skolens andre elever. I dag er de i spor IA, hvor 0. og 1. klasse synger sange for skolepatruljen. I ugens løb kommer de rundt til alle spor.

En stor tak til skolepatruljen fra Havdrup Skole